WordPress

Quirky Lane

Quirky Lane ziet het levenslicht aan de voet van Snowdonia National Parc in een antiekzaakje in Machynlleth, Wales. De liefde voor vintage meubels bestaat al veel langer maar het is tijdens deze vakantie dat Quirky Lane vorm krijgt (en waar ook haar naam bedacht is). Aan de voet van Snowdonia en in het quirky hippie dorpje Machynlleth ontstaat het idee om grootmoeders meubels nieuw leven in te blazen zodat je nog lang niet op ze uitgekeken raakt. Voor mede-vintage lovers kunnen we Wales als vakantieland zeker aanraden, je kan er je hart ophalen aan de velen antiekwinkels en -markten, je vindt er echte parels voor een vriendelijk prijsje. Tip: zorg voor genoeg ruimte in je auto om teleurstelling te voorkomen.

Eenmaal thuis is er flink geëxperimenteerd met stoffen (!), verf en lak. Deze hobby liep al snel uit de hand met een overvol Amsterdams appartement tot gevolg. De leukste creaties wil ik graag met jullie delen en vind je terug op deze site. Ben jij misschien de toekomstige eigenaar van deze vintage pareltjes? Kan jij ze de spotlight geven die ze verdienen?

Quirky (wat betekent:’het hebben van eigenaardige of onverwachte eigenschappen of aspecten’) Lane vintage items zijn vrolijk, kleurrijk en eigenzinnig. Het zal je misschien dan ook niet verbazen dat je voor effen grijs hier niet aan het juiste adres bent. Quirky’s vintage meubels met een tropical twist zijn een opvallende ‘eye catcher’ in je interieur. Je zult hier geen 2 dezelfde meubels vinden, zorgvuldig uitgekozen vintage meubelen worden opgeknapt. Wij zien het liever als ‘upcycling’, recycling maar dan beter, we streven ernaar onze items in betere staat achter te laten dan waarin we ze hebben gevonden. Creatief bezig zijn en tegelijkertijd een beetje denken aan onze blauwe planeet, dat kan geen kwaad toch? Bekijk in onze shop wat we nu op voorraad hebben. Wil je niks missen? Of wil je zelf ook een oud meubeltje opknappen? Voor ‘upcycle’ tips en onze laatste aanwinsten volg ons op Instagram en/of Facebook of stuur ons een mailtje naar info@quirkylane.nl.

Lig en Luister

Lig en Luister is een intiem podium waarbij stadsgenoten al liggend kennismaken met aanstormend talent. Het is een culturele broedplaats waarbij we de boel de boel laten en aandacht hebben voor de artiest. Lig en Luister staat open voor allerlei podiumkunsten en genres, denk aan Muziek maar ook Spoken Word, Stand-up of Kleinkunst.